Al 2 jaar een ‘Dijk van een samenwerking’

Onlangs hebben restaurant ‘Het Oude Raadhuis’ en ‘PUUR aan de dijk, huidverzorging en massage’ het glas geheven op hun 2-jarige samenwerking. Beide Kwaliteitsbedrijven zijn gevestigd aan het begin van de Wakkerendijk.
Twee jaar geleden hebben deze twee bedrijven de handen ineen geslagen en een ‘Dijk van een arrangement’ samengesteld. Dit arrangement bestaat uit een ontspannende massage bij ‘PUUR aan de dijk’ en afsluitend een heerlijke high tea of high wine bij ‘Het Oude Raadhuis’.
Het Oude Raadhuis’ is gevestigd in een spectaculair pand uit het jaar 1907 met uitzicht over de prachtige polder. U kunt hier terecht voor de innerlijke mens. Patron cuisine Wouter en gastvrouw Naomi leggen u in de watten. U kunt er genieten van een lunch of diner, maar uiteraard bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie of een heerlijk glas wijn. Ook in de zomer is het op het terras rondom het pand goed toeven.
Op loopafstand van het ‘Oude Raadhuis’ ligt de sfeervolle salon van ‘PUUR aan de dijk’ waar de gast de gelegenheid heeft om in alle rust en stilte te genieten van een gezichtsbehandeling en/of een ontspannende massage. De arrangementen zijn op de verschillende levensfases van de vrouw afgestemd. Uit de reacties van onze gasten blijkt dat de kracht van de salon zit in aandacht, zorg en deskundigheid. Naast de gezichtsbehandelingen en ontspannende massages heeft ‘PUUR aan de dijk’ verschillende verwenarrangementen samengesteld waarbij de ‘wellness beleving’ centraal staat. Zo kunt u o.a. bij ‘PUUR aan de dijk’ terecht voor een heerlijke hot stone massage, een weldadige scrub bad & voetmassage of een ‘Dijk van een arrangement’.
Met groot succes wordt het ‘Dijk van een arrangement’ ontvangen door onze gasten uit Eemnes en ver daarbuiten en is niet meer weg te denken bij beide ondernemingen.

Related posts