Alpe d’HuZes 2019

Wij zijn Job en Leo Verhoef en doen mee aan Alpe d’HuZes 2019.
Alpe d’Huez is een berg gelegen in Frankrijk, op 6 juni 2019 gaan 5000 deelnemers de berg op, allemaal met zij of haar eigen verhaal. Al deze deelnemers doen erg hun best om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.
Het goede doel waar het geld heen gaat, van Alpe d’HuZes is KWF Kankerbestrijding.
Nu zijn wij geld aan het inzamelen. In samen werking met Boni Eemnes mogen wij de komende periode geld inzamelen door middel van de statiegeldbonnetjes. Die kunnen worden ingeleverd in een box die naast de automaat hangt. Dus mocht u nog lege flessen hebben staan…
Er komen nog een aantal acties aan de komende tijd. Wilt u ons willen volgen?
Dat kan via www.opgevenisgeenoptie.nl en dan zoeken naar deelnemer Leo Verhoef, Job Verhoef of bekijk ons team: Alpe d’Eemnes.

Related posts