Een hoogtepunt: Kerst bij het Huis van Eemnes

Ben je inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar de vordering van de bouw en de verdere ontwikkelingen van het Huis van Eemnes? Op 14 december aanstaande wordt het hoogste punt bereikt. Dit vieren Stichting Huis van Eemnes en Bibliotheek Gooi en meer graag samen met jou op het bouwterrein met Kerst bij het Huis van Eemnes. Popkoor Dijksound zal een optreden verzorgen, net als de bijzondere bandleden van Egwel uit Eemnes. Er is een kleine Kerstmarkt, je krijgt een lekkere oliebol en we zullen gezamenlijk proosten met een glaasje glühwein op het hoogste punt. En bij een feestelijk moment hoort natuurlijk ook een kleine attentie. Kom kijken en neem je kennissen, vrienden, familie en buren mee! Kerst bij het Huis van Eemnes begint om 17.00 en is om 19.00 afgelopen.

Klaar voor de samenwerking! (foto team)
De teams van De Hilt en De Bibliotheek zijn 21 november jl. bij elkaar gekomen om kennis te maken met elkaar als nieuwe “collega’s” straks in het Huis van Eemnes. Onderdeel van het programma was een bezoekje aan de bouwplaats. Vooral dit bezoek en zodoende van dichtbij kunnen aanschouwen van het indrukwekkende pand in aanbouw zorgde voor extra enthousiasme bij de teams.

Related posts