Lunchpauzeconcert

Op 20 december zal er weer een Lunchpauzeconcert in het Gemeentehuis van Eemnes gegeven worden. Hierbij zal de Japanse pianist Toru Oyama een recitel geven met werken van Mozart en Chopin.

Toru Oyama geeft regelmatig zijn meester-pianorecitals in Nederland, België Engeland Wales, Indonesië en zijn eigen land Japan. Zijn brede spectrum bestrijkt de Weense klassieken, Romantiek evenals Impressionisme met componisten zoals Mozart, Beethoven, Chopin, Fauré, Ravel, Debussy. Naast zijn schitterende optredens is Toru Oyama ook zeer actief als docent aan jong aanstormend pianotalent over de hele wereld. Toru Oyama is naast solist ook een actieve en veel gevraagde kamermuzikant en begeleider van collega musici.

Aanvang 12:30. de raadzaal is open om 12 uur en de toegang is 10 euro inclusief een broodje en koffie.

Related posts