Programma winteroptredens bij Café-theater Staal van kleinkunst tot literatuur, van cabaret tot nazit

Het programma van de komende winteroptredens bij cafétheater Staal is rond.
Organisator Gerard Wortel is er voor het zestiende achtereenvolgend jaar in geslaagd een gevarieerd en vooral kwalitatief hoogstaand programma samen te stellen.
Hermine Deurloo zal, als een ware opvolgster van de onvolprezen Toots Thielemans, met haar chromatische mondharmonica, samen met de gitaristen Reijer Zwart en Anne Soldaat, op 27 januari de spits afbijten. Eveneens op 27 januari zal na de pauze Mylou Frencken en Pieter Tiddens optreden met liedjes uit de kleinkunstvoorstelling ‘Omdat ik je zoveel haat’.
Op 24 februari treedt Roos Rebergen, beter bekend als ROOSBEEF, op met haar prachtige kleine Nederlandstalige liedjes. Na de pauze duikt André Manuel met zijn solovoorstelling in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed.
Op 31 maart de bezongen gedichten van J.C.Bloem door zanger en gitarist Jaap Dros en saxofonist Jan Kühne. Na de pauze een waardige afsluiting van de concertenreeks door alleskunner Hadewich Minis met prachtige liedjes uit haar veel geprezen voorstelling ‘Minis plus’.
Al bij al een totaalprogramma waar menig Nederlands theater jaloers op zou kunnen zijn.
De aanvang van de optredens vindt steeds plaats om 13.00 uur.
Kaarten á € 15,– via gerardwortel@ziggo.nl
Om eenieder een gelijke kans te geven worden reserveringen pas vanaf 15 december in behandeling genomen. Reserveringen vòòr 15 december kunnen helaas niet gehonoreerd worden!
Wees er snel bij, de ervaring leert dat de kaarten van alle optredens al vòòr het einde van het jaar verkocht zijn.
Voor meer informatie: www.gerardwortel.nl

Related posts