Activiteiten in de Hilt

Zondag 24 februari: Meezingmiddag met Het Ruime Sop en De Blaerders

Lekker weer een middag uit volle borst meezingen!  Twee koren die plezier in het zingen van het Hollandse lied hebben verzorgen een gezellige middag. Het enthousiasme van de koren werkt zo aanstekelijk op het publiek, waardoor het uit volle borst meezingen vrijwel vanzelf gaat. Heerlijke smartlappen en levensliederen vol weemoed van het Smartlappenkoor “De Blaerders” uit Blaricum. Lekker meedeinen op de zeemansliederen van het Bussumse shantykoor “Het Ruime Sop”. Dus u begrijpt wel dat het een gezellige middag wordt met voor een ieder wat wils. Neem vrienden, kennissen en familie gerust mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Aanvang 14.00 uur. Entree: € 5,00.

 

Dansclub Gooi-en Eemland in De Hilt!

Dansclub Gooi- en Eemland is in maart 1979 opgericht door een groep danslustige paren die in een ongedwongen sfeer maandelijks willen stijldansen, gecombineerd met een onderling sociaal contact.

Wij zijn destijds begonnen in Huizen, later werd dat Bussum, Hilversum en (21 jaar) Soest. Met ingang van 1 januari 2019 is elke tweede zaterdag van de maand onze vaste dansavond in een sfeervolle zaal in De Hilt.

 

Onze dansclub is een aangename ontmoetingsplaats voor (stijl-) dansparen die willen dansen in een sfeervolle zaal met goede dansbare muziek. Voor belangstellende paren is de eerste kennismakingsavond gratis. Ook als u niet verder gekomen bent dan brons, zal het u zeker bevallen, net zoals de kosten van het lidmaatschap. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met

Bert de Bruin via 035-5260611 of email: dansclubgooieemland@gmail.com . Of u komt een keer kijken op één van onze gezellige dansavonden: 9 februari, 9 maart, 13 april en 11 mei. De zaal gaat open om 20.30 uur!

 

Iedere 1e dinsdag van de maand Bingo 50+

Ook in 2019 organiseert De Hilt iedere eerste dinsdag van de maand een bingo voor 50 plussers. Komt u ook eens langs bij deze gezellige Bingo? We beginnen om 14.00 uur. De Bingo duurt tot ca. 16.00 uur. Er zijn altijd leuke prijzen te winnen. Deelname: € 3,00

Related posts