fysiotherapiepraktijk Fysio Masters

Eemnes kreeg een jaar geleden een nieuwe fysiotherapie praktijk Fysio Masters in Gezondheidscentrum De Driesten. We vroegen manueel therapeut Samira Waanders hoe het gaat.

Je kent vast wel de uitspraak “Niemand heeft op z’n sterfbed ooit gezegd; ik wou dat ik meer tijd op het kantoor had doorgebracht”. Dat is natuurlijk helemaal waar. Toch geeft fysiotherapie in Eemnes mij super veel voldoening. Het heeft me veel gebracht het eerste jaar! We zijn eigenlijk meteen al vanaf het begin enorm druk geweest. Veel patiënten die ik ooit heb behandeld bij praktijken in het Gooi waar ik eerder heb gewerkt vonden mij op social media. Vanaf de zomer heb ik een collega aangenomen om het een beetje te kunnen bolwerken.

Bevalt je het leven als ondernemer in Eemnes?

Eemnes is een prachtig dorp met veel historie. De inwoners zijn heel hartelijk en betrokken. Dat maakt de omgang plezierig. Er zijn veel mensen met rug, nek, schouder en bekkenklachten. Gelukkig heb ik daar effectieve behandelmethoden voor ontwikkeld om patiënten snel pijnvrij te krijgen. Veel mensen bellen mij voor dry needling. Ze hebben er positieve dingen over gehoord. Ik pas dit dan ook bijna dagelijks toe. Het is erg fijn om mensen die tobben met pijn en al op verschillende plekken zijn geweest te laten ervaren dat pijnvrij voor hen ook écht mogelijk is.

Hoe maak jij het verschil?

Da’s een goeie vraag! Patiënten geven vaak aan dat onze praktijk zo Zen-achtig rustig is en dat we er echt alleen voor hen zijn. Dat klopt. We hebben alles wat afleidt er uitgehaald. Daardoor kunnen we rustig focussen op welke klachten er spelen en deze 30 minuten behandelen. Gelukkig kan je met fysio- en manuele therapie de meeste klachten snel laten verdwijnen. Het is niet nodig om met pijn rond te lopen! Daarnaast bekijken we ook altijd de oorzaak van de pijn en hebben we fijne gesprekken over de positieve effecten van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.

Wat ga je verder doen in 2019?

Ik ben heel dankbaar voor wat ons het eerste jaar in Eemnes heeft gebracht en ben blij dat ik het verschil heb kunnen maken. Ik las dat de gemeentevlag 80 jaar bestaat en dacht aan een leuke lezersactie om iets terug te geven! Eerste aanbieding: De eerste patiënt die een afspraak maakt na het plaatsen van dit artikel kan na de afspraak de vlag meenemen. Tweede aanbieding: Vanwege het 80-jarige bestaan biedt Fysio Masters aan alle 80-jarige inwoners van Eemnes een gratis behandeling aan in de maand februari 2019. Bekijk de actievoorwaarden.

 

Kom het eens zelf ervaren

Niet alles is te genezen, maar je kan er wél wat aan doen. Neem gerust contact met ons op via info@fysiomasters.nl of via 06-10343160. U bent van harte welkom!

 

Related posts