Levend ‘Fortnite’ Spel bij Scouting Tymen de Sayer Laat je uitdagen!

Ben jij tussen de 7-11 jaar oud? Gek op games, buitenspelen en hou jij wel van wat uitdaging? Dan moet eens komen kijken bij Scouting Blaricum. Na het succes van het spel de afgelopen jaren met het thema Minecraft, spelen we dit jaar op zaterdagmiddag 26 januari samen een uitdagend spel met het thema Fortnite!

Zo laten we zien dat Scouting meer is dan knopen leggen en lopen met een kompas in het bos en we ook programma’s maken die mee gaan met de tijd. Het gaat vooral om samen buiten spelen, avonturen beleven en gave activiteiten ondernemen. Elk weekend doen we weer wat anders: o.a survivallen, GPS-tochten, mobile games, digi-hikes, zwemmen, klimmen, kamperen, zelf koken, kampvuur maken, creatieve opdrachten, touwbruggen maken en nog veel meer.

Tijd: van 14.15 tot 16.15 uur. Locatie: het clubhuis en terrein van Scouting Tymen de Sayer, hoek Meentzoom/Schapendrift te Blaricum. Deelname is gratis.

Lukt het niet om langs te komen en wel interesse? Zaterdagmiddag 9 februari hebben we ook een Open Dag.

Voor meer informatie surf je naar onze website www.scoutingblaricum.nl of Facebook-pagina www.facebook.com/ScoutingBlaricum

 

Related posts