Nieuwe cursussen bij de Volksuniversiteit!

Komende maand gaan er weer diverse nieuwe cursussen Bridge, Tai Chi en Fotografie van start in de Hilt te Eemnes.

U kunt weer volop aan de slag bij de Bridgecursussen onder leiding van docent Hans Lof. Heeft u altijd al willen leren bridgen, dan is de beginnerscursus echt een aanrader! U leert de beginselen van dit boeiende spel, waarbij u de gelegenheid krijgt om met andere beginners de theorie te oefenen in een gezellige, ontspannen sfeer! Bij de cursussen Bridge Ruitenboekje (niveau 2), Leer Wedstrijdbridge (niveau 3) en Hartenboekje (niveau 4) kunt u zich verder bekwamen in het bridgespel. De cursussen worden op donderdag- en vrijdagmiddag gegeven.

Tijdens de nieuwe Tai Chi cursussen voor beginners en gevorderden onder leiding van Ellen Schoemaker kunt u weer heerlijk rustig bewegen en lekker ontspannen de week beginnen. De cursussen zijn op maandagochtend.

Tot slot start onze ervaren fotograaf Bart Stornebrink op woensdagavond met de zesdelige cursus Fotografie voor Beginners. U leert alles wat u nodig heeft om een mooie foto te maken en krijgt huiswerkopdrachten die tijdens de les besproken worden.

Uitgebreide informatie over de inhoud en de data en tijdstippen van bovenstaande cursussen in de Hilt vindt u op de website: www.volksuniversiteithetgooi.nl

Related posts