Creatieve cursussen bij Volksuniversiteit Het Gooi

Korte verhalen schrijven, Kunstzinnige collages van papier maken of  Portretschilderen,

het kan allemaal bij Volksuniversiteit Het Gooi in Eemnes!

Gerard Beentjes, docent creatief schrijven leert u in vier lessen hoe je te werk gaat bij het schrijven van een boeiend kort verhaal. De cursus ‘Korte verhalen schrijven” start op 1 maart om 14.00 uur in De Literaire Werkplaats.

U kunt zich ook laten inspireren door docente Olga Bohnsack tijdens de driedelige cursus ‘Kunstzinnige collages van papier’, vanaf zaterdag 9 maart van 10.00 tot 12.30 uur in de Hilt . Zij laat u verschillende mogelijkheden zien om tot een geslaagde, kleurrijke eigen compositie te komen.

Portretschilderen onder leiding van kunstenares Helga Schouten is zeker een aanrader als u wilt leren om portretten van uw huisdier, uzelf of van iemand anders te maken. Helga leert u het portret op te zetten en uit te werken in aquarelverf op papier of acrylverf op doek. Deze vijfdelige cursus start op dinsdagochtend 19 maart in de Hilt.

Voor meer informatie en inschrijven: www.volksuniversiteithetgooi.nl

Related posts