Eemnesser IJsclub ‘de Vaart’ gaat naar de Vechtsebanen!

Er is de afgelopen jaren hard gewerkt om ijs te krijgen in onze ijsbaan, echter was koning winter ons hierbij niet goed gestemd. Het is daardoor alweer 7 jaar geleden dat er geschaatst kon worden op onze mooie natuurijsbaan. Dit is natuurlijk eeuwig zonde, maar het heeft simpelweg niet hard genoeg gevroren. We willen graag wat terug doen voor onze trouwe leden! We gaan daarom op 10 Maart van 12.00 tot 16.00 uur naar de vechtsebanen in Utrecht om hier lekker wat rondjes te rijden en te genieten van de ijspret. Dit uitje wordt geheel verzorgd door de IJsclub! Iedereen van IJsclub de ‘Vaart’ is van harte uitgenodigd mee te gaan. Kinderen t/m 12 jaar mogen mee onder begeleiding van een ouder. Vind je het leuk om mee te gaan!? Geef je dan op via leden@ijsclubdevaart.nl

Nog even op een rijtje:

  • Activiteit: Schaatsen met IJsclub ‘de Vaart’ op de vechtsebanen te Utrecht
  • Voor wie: Alle leden van de IJsclub
  • Wanneer: 10 maart van 12.00 tot 16.00 uur. Vertrek heen om 12.00 uur bij sport & ontmoeting centrum de Hilt naar de vechtsebanen. Vertrek terug om 16.00 uur van de vechtsebanen naar sport en ontmoeting centrum de Hilt
  • Tot en met 12 jaar onder begeleiding van een ouder
  • Vervoer en toegang worden verzorgd door de IJsclub
  • Deelname aan dit uitje is geheel op eigen risico
  • Het is op de vechtsebanen mogelijk om schaatsen te huren. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Dit geldt ook voor het nuttigen van een consumptie.
  • Opgeven via info@ijsclubdevaart.nl. Hierbij graag naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum vermelden.

Tot 10 Maart en dan maken we er een gezellige middag van!

Namens het gehele bestuur van de IJsclub

Related posts