Lunchconcert in het Koorhuys in Eemnes donderdag 21 maart 2019

Op 21 maart 2019  zal het maandelijkse lunchpauzeconcert plaatsvinden in het Koorhuys op de Wakkerendijk 66 te Eemnes. Aanvang is zoals gewoonlijk om 12:30 en duurt tot 13:15.  De koffie en broodjes staan voor u klaar vanaf 12 uur.

Het Larense echtpaar Sjoerd van der Bijl, pianist en Erica Wesseling, beeldend kunstenaar en dichteres, zullen hun talenten bundelen in een optreden waarin pianostukken van Scriabin worden afgewisseld door eigen gedichten.

Erica Wesseling rondde haar kunstopleiding af in de Verenigde Staten waar zij 16 jaar doorbracht. Zij werkt zowel 2- als 3-dimensionaal en haar werk heeft vaak een poëtisch karakter. Erica Wesseling nam naast haar activiteiten in haar atelier, deel aan dichterscollectieven en trad daar mee op. Later, in ’t Gooi volgden optredens in b.v. Galerie Hilversum, Spant Bussum i.s.m. de Gooise Kunstkring en Atelierroute Laren. Op www.ericawesseling.nl zijn hierover meer details te vinden.

Sjoerd van der Bijl studeerde aan de UvA af als socioloog, maar maakte spoedig daarna een carrièrewisseling en volgde een studie Staatsexamen piano. Sindsdien is hij met name geïnteresseerd in 20ste eeuwse muziek en daaruit volgt ook zijn keuze voor de expressieve late stukken van Scriabin, die hij ten gehore zal brengen op dit concert.

Het concert begint om 12:30 en u kunt vanaf 12 uur terecht om een broodje en koffie te nuttigen, dit is inbegrepen bij de toegangsprijs van 10 euro. Reserveren is niet nodig, maar kan op nr 035-5380827 of www.scarbomusica.nl

De toegangsprijs bedraagt 10 euro inclusief een broodje en koffie. U kunt reserveren op de site www.scarbomusica.nl of een mailtje sturen aan info@scarbomusica.nl of bellen met 035-5380827

Er is een bushalte voor het koorhuys (halte RK kerk)

Related posts