Met je hart van start

Eemnes- Zaterdagmiddag 9 februari heeft de allereerste structurele ontmoeting van Stichting Met je hart plaatsgevonden. In samenwerking met Restaurant Het Oude Raadhuis in Eemnes, hebben ouderen een waardevolle ontmoeting gehad onder het genot van een lunch.

Omdat het de allereerste ontmoeting was werden de gasten deze keer in een feestelijke sfeer hartelijk welkom geheten door Burgemeester van Eemnes Roland van Benthem en het team van Met je hart Blaricum-Eemnes-Laren. Chef-kok Wouter Meulekamp verraste  de gasten met een smaakvol menu, dat werd afgesloten met een kopje koffie.

Doel van deze middag was de ouderen samen te laten genieten van een lunch in de gezellige sfeer van een restaurant. De ouderen werden thuis opgehaald en na afloop weer naar huis gebracht door vrijwilligers van Met je hart.

Met je Hart organiseert waardevolle ontmoetingen voor ouderen die zelfstandig wonen en weinig van huis komen. Voor meer informatie over Met je hart en deze ontmoetingen, of contactgegevens, kijkt u op onze site www.metjehart.nl

 

Related posts