Wijnand van Wegen ook 3e seizoen hoofdtrainer bij SV Eemnes

Het bestuur van SV Eemnes en hoofdtrainer Wijnand van Wegen zijn onlangs een contractverlenging voor een 3e seizoen bij de hoofdmacht overeengekomen.

Dat de hoofdtrainer een lange geschiedenis kent bij de vereniging, lijkt zich dit seizoen al terug te betalen na een lastig 1e seizoen vorig jaar.

Het 1e elftal van Eemnes doet het dit seizoen uitstekend met een voorlopige 2e plaats in de 4e klasse E, met uitzicht op een mogelijk kampioenschap of een nacompetitie-plaats voor promotie naar de 3e klasse.

Gezien de uitstekende verstandhouding tussen spelers, begeleiding en bestuur was er geen reden voor het bestuur het contract met Van Wegen niet alsnog gewoon voor nog een seizoen te verlengen. Van Wegen is goed bezig met de jonge en talentvolle spelersgroep, die inmiddels gerijpt lijkt te zijn om het vizier te gaan richten op de 3e klasse.

Related posts