Carnavals toernooi BC Inside ’82 topper.

Het carnavals toernooi woensdag 27 februari in De Hilt was een topper. De ruim 30 deelnemers, die deels in carnavals outfit waren uitgedost, werden door Martin en Siebe in groepjes van zes spelers verdeeld.  Die moesten drie onderdelen afwerken n.l. badmintonnen met een pingpongballetje met laag net, badmintonnen in mix of dubbel en een quiz invullen.

Prijzen werden als volgt uitgereikt: de jarige Kevin, die werd toegezongen en verder degenen die het leukst waren uitgedost, Sofia, Herman, Joke, Bert, Claudia en Diny. Groepswinnaar van de quiz was ‘Het Wippertje’.

Het was nog lang onrustig in het restaurant van De Hilt en allemaal waren ze van mening dat het ontzettend leuk was en zeker voor herhaling vatbaar.

Ook badminton spelen ? Kijk voor meer info op www.bcinside82.nl of www.facebook.com/bcinside.

Related posts