Edwin de Vries en Fred Boot vertellen over hun Soldaat van Oranje

LAREN/EEMNES – maart 2019. Edwin de Vries schreef het script gebaseerd op het levensverhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema, Soldaat van Oranje en Fred Boot was de producent.  Samen komen zij op zondag 31 maart vertellen over de achtergronden van de bijzondere musical ‘Soldaat van Oranje’ die alle records heeft gebroken!

 Het is in Nederland de langst lopende musicalproductie ooit, met de meeste bezoekers. Velen van hen keerden – onder de indruk geraakt – meerdere malen terug!

‘Deze musical is meer dan zomaar een musical. Het verhaal heeft iets wezenlijks te zeggen,’ aldus de makers. ‘Het vertelt wat jongeren en ouderen niet mogen vergeten. Het bevat waarheid die niet verloren mag gaan.’

Edwin en Fred nemen beelden mee van de musical, van het vele werk voor en achter de schermen.

De aanwezigen krijgen tijdens deze unieke bijeenkomst alle gelegenheid om met hen in gesprek te gaan.

 Datum, tijd en plaats: zondagavond 31 maart 2019 van 19.30 tot 21.30 uur in de  Ontmoetingskerk aan de Kerklaan 41 in Laren.

Bij binnenkomst koffie of thee en bij de afsluiting een glas wijn. De toegang is gratis maar een bijdrage wordt zeer op prijs gesteld!

Ook dit moment binnen het thema ‘Wat is Waarheid?’, is georganiseerd door de Protestantse Gemeente Laren Eemnes (PGLE). Het wordt ongetwijfeld een boeiende avond!

Related posts