‘Mondhygiënisten Praktijk Eemnes’ geopend!

Eemnes – Op 1 maart heeft mondhygiëniste Silvia Shire haar mondhygiënisten praktijk geopend op Torenzicht 23 C 3755 CA in Eemnes.

Het Gooi is voor haar geen onbekend terrein, want Silvia heeft al enkele jaren als vrijgevestigde mondhygiëniste een praktijk in Bussum gehad (Shire Mondzorg) en nu is deze verhuisd van Bussum naar Eemnes met een nieuwe naam en uitstraling als  ‘Mondhygiënisten Praktijk Eemnes’.
Deze vernieuwing sluit aan bij haar praktijk op haar andere locatie. Als vrijgevestigde mondhygiëniste heeft ze namelijk ook een praktijk in het Lemmer, ‘Mondhygiënisten Praktijk Lemmer’.

‘Mondhygiënisten Praktijk Eemnes’ staat voor kwaliteit, persoonlijke benadering en een prettige samenwerking. Naast reguliere zorg wordt er ook gewerkt aan een stralend witte lach.
Iedereen is welkom en kan zich aanmelden door te bellen of via WhatsApp met 06 24600515 of via haar website: www.mondhygienistenpraktijkeemnes.nl

 Service: – geen wachtlijst – afspraak in weekend mogelijk – mogelijkheid tot bleken – kinderen worden volledig vergoed via de basisverzekering – gespecialiseerd in kinderen en angstpatiënten!

Related posts