Barbecueën doe je met de BBQ Centrale

De familie Perier zit al ruim 45 jaar in het vlees. Jan en zijn vrouw Marianne openden in 1971 de deuren van hun eerste slagerij en streken 1973 neer in Eemnes waar ze de instore slagerij van de Vivo-supermarkt aan de Torenzicht dreven. De zaak groeit hard en de familie besluit de supermarkt te verlaten en zich volledig te richten op het leveren van vlees aan horecabedrijven en instellingen. De ambacht blijft, maar nu met meer aandacht voor de zakelijke klanten.

In 1988 wordt in Eemnes een nieuw bedrijfspand gebouwd en zoon Dirk voegt zich bij het bedrijf. Samen met een team van troste medewerkers blijft het bedrijf groeien en zelfs het ministerie van Defensie behoort tot de vaste klantenkring. De naam groeit mee naar Perier’s Vleesbedrijf B.V.

en in 2002 is het tijd voor alweer een nieuw bedrijfspand. Almere-Stad wordt de standplaats waarvandaan zij landelijke dekking bieden, zelf blijven zij in het vertrouwde Eemnes wonen.  Inmiddels maakt ook dochter Buffy deel uit van het familiebedrijf en anno nu blijft de familie investeren, in haar mensen, in haar producten en in haar service. Onveranderd is de missie: klanten voorzien van onderscheidende producten, van constante kwaliteit.

Helemaal afscheid van de particulier heeft de familie niet genomen.

Alweer 10 jaar geleden ontstond het idee om de BBQ Centrale op te zetten.  De BBQ Centrale biedt alles wat je nodig hebt voor een gezellige barbecue. Uiteraard goed vlees, ze zijn immers van huis uit slagers, maar ook de rest is goed geregeld. Men biedt een uitgebreid assortiment, zo kan je losse producten bestellen, maar ook een keuze maken uit een van de BBQ menu’s welke voorzien zijn van heerlijke bijgerechten. Alles wat je nodig hebt wordt bij je aan de deur gebracht.

Altijd vers en gekoeld.

“Wij proberen zoveel mogelijk op de behoefte in te spelen. Zo bieden wij de bezoeker de mogelijkheid gegaarde producten te bestellen. In onze speciale oven worden producten vast voorgegaard. Hierdoor hoeft het vlees straks op de barbecue alleen kort verhit te worden. Dat heeft voordelen. Denk aan een betere voedselveiligheid bij warm weer. En altijd voldoende gaar zonder verbrande buitenkant!”, zegt Buffy enthousiast.

 Ook aan de echte grillmaster is gedacht, wat dacht je van een mooie Zuid Amerikaanse Picanha of Ribeye? Daarnaast biedt men BBQ Catering voor grotere groepen aan waarbij ontzorgen het sleutelwoord is.

Je vindt alle producten en diensten op www.BBQCentrale.nl en wil je meer weten over dit familiebedrijf en bijvoorbeeld de herkomst van onze producten, kijk dan eens op www.perier.nl.

Related posts