lunchpauzeconcert

Op donderdag18 april zal het duo Atmos2 een lunchpauzeconcert in het Raadhuis van Eemnes geven.

Het duo bestaat uit Annemieke IJzerman , harp en Mickey Wagner, zang/ piano. Op het programma staan de vijf Griekse melodieën van Ravel, Danse Sacree et Danse Profane van Debussy en Spaans klassiek repertoire.

Annemieke IJzerman is werkzaam in verschillende symfonie- en kamerorkesten als het Concertgebouw Orkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Orchestre Philharmonique Luxembourg. Ze geeft daar naast soloconcerten en speelt in een aantal kleine ensembles zoals Atmos4 waarin ze samen met Mickey Wagner regelmatig de Canto Ostinato uitvoert (marimba’s, piano en harp). Vandaag spelen ze voor het eerst als duo Atmos2 heel ander repertoire. Een concert waarin de klank van de harp wordt gecombineerd met de klank van piano komt niet vaak voor. Atmos2 vond het een leuke muzikale uitdaging om geschikt repertoire te zoeken voor dit concert. Naast het optreden geven Annemieke en Mickey les in de regio.

De toegangsprijs is 10 euro incl  koffie en een broodje. De zaal is om 12 u open en  het concert begint om  12:30 en is  afgelopen rond 13:15.

 

 

Related posts