Nieuwe aanhanger voor Scouting Maggy Lekeux!

De aanhanger van de scoutinggroep was hard aan vervanging toe en met het lekkere weer en verschillende kampen in aantocht kwam de nieuwe aanhanger dan ook als geroepen!

Onder het genot van koffie en vers gebakken appeltaart overhandigde Stichting Parcival zaterdag 30 maart de sleutel van de nieuwe aanhanger.

Scouting Maggy Lekeux is erg blij met de nieuwe aanwinst. Voorzitter

Marline: “Het Regionale Scouting Weekend staat voor de deur en de scouts zullen dan ook de eerste groep zijn die de aanhanger gaan gebruiken. Ook voor de zomerkampen is een aanhanger noodzakelijk! Erg fijn om alle spullen weer goed mee te kunnen nemen naar de verschillende kampen! We zijn Stichting Parcival enorm dankbaar voor de nieuwe aanhanger.”

Terwijl een groot aantal leden (Maggy’s) in het zonnetje aan het genieten waren van een stukje taart en limonade, hebben de bestuursleden van Stichting Parcival een rondleiding gekregen door het huidige clubhuis. Als klap op de vuurpijl beloofden de heren van Stichting Parcival ook nog het jaarlijkse onderhoud aan de aanhanger voor hun rekening te nemen. “Dat neemt echt een hoop druk weg bij onze vereniging en vrijwilligers. Op deze manier kunnen we ons nog beter inzetten voor onze jeugd! ”, aldus Marline.

Scouting Maggy Lekeux is met de nieuwe aanhanger klaar voor het komende kampeerseizoen. Laat het lekkere weer maar komen!

Related posts