Prijsvraag: bedenk namen vergaderzalen Huis van Eemnes

Het Huis van Eemnes wordt dé ontmoetingsplek voor alle Eemnessers, waar iedereen zich straks thuis voelt. En om dit te bereiken, hebben we uw hulp nodig! Het Huis van Eemnes beschikt over zes vergaderzalen. Maar hoe gaan we die noemen? Wij vragen Eemnessers om ideeën via een prijsvraag.

Met het Huis van Eemnes hebben we straks een mooie locatie met nieuwe vergaderzalen en dat betekent ook nieuwe namen! We willen niet de namen van de vergaderzalen in De Hilt opnieuw gebruiken, welke namen zijn dan wel geschikt? Heeft u een idee of inspiratie voor een naam voor één of meerdere zalen, Eemnes gerelateerd? Laat het ons dan voor 31 mei weten via info@huisvaneemnes.nl of loop even binnen bij De Hilt en laat uw inzending en gegevens achter.

Bij een prijsvraag horen natuurlijk ook prijzen! Voor de naam (of namen) die we definitief gaan gebruiken voor onze zalen, ontvangen de winnaars twee vrijkaartjes voor een voorstelling of optreden naar keuze. We hebben zes zalen en zoeken zes namen, genoeg kans om te winnen! De prijswinnaars worden eind juni bekend gemaakt.

Als u nog een geheugensteuntje wilt over de zalen, kijk dan even op onze site: www.huisvaneemnes.nl/zalen

 

Related posts