Versa Vrijwillige Thuishulp (VTH)

Mensen die graag thuis hulp van een vrijwilliger willen, kunnen vrijwilligershulp aanvragen bij Versa Vrijwillige Thuishulp (VTH), wanneer ze niet kunnen terugvallen op hulp van iemand in hun omgeving en andere hulp niet haalbaar of betaalbaar voor hen is.

Bij VTH zijn vrijwilligers die graag hun hulp willen bieden.

Daarbij kan het eenmalige hulp betreffen, zoals een klusje in huis of tuin, of een vraag om vervoer naar een instelling of vrienden/familie.

Maar het kan ook een langer durende vraag om hulp zijn, waarbij een vrijwilliger langere tijd regelmatig komt, bijvoorbeeld voor een bezoekje of wekelijks boodschappen, als maatje,  om aanwezig te zijn bij iemand zodat diens mantelzorger er even uit kan, om te wandelen met iemand in een rolstoel, als  maatje om Nederlandse taal te oefenen of voor administratieve ondersteuning.

De vrijwilligershulp is kosteloos, alleen voor vervoer, tuinhulp en klusjes wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd.

Mocht u meer informatie of een folder willen of vrijwilligershulp willen aanvragen, dan kunt u elke werkdag bellen van 10.00-13.00 uur naar telnr 035-6250000.

U kunt ook uw vraag per e-mail naar VTHHBEL@versawelzijn.nl stellen.

Related posts