Wie is er bang voor kunst?

Van 11 april t/m 21 mei tonen 23 kunstenaars van de Stichting Kunst in Laren, onder deze intrigerende titel, bij BEL-Art een spannende mix van hedendaagse en toegankelijke kunstwerken. Een magische toverbal van kunstuitingen; van realistisch tot abstract en dat uitgewerkt in allerlei kunstdisciplines.

Bent u benieuwd naar wat de kunstenaars heeft geïnspireerd bij het maken van de tentoongestelde werken? Kom dan tijdens de duur van de expositie op de woensdagochtenden naar de Meet & Greet, waar veel deelnemende kunstenaars van 10.00-12.00 uur aanwezig zullen zijn.

De kunstenaars zijn allen aangesloten bij de Stichting Kunst in Laren (SKIL). Deze organisatie zet zich op vele gebieden belangeloos in voor de aangesloten vrienden. Er worden groepsexposities binnen en buiten Laren georganiseerd, zoals de drukbezochte expositie ‘Wie is Bang voor Blauw’ bij Zonnestraal in Hilversum, de ‘MixArt’ exposities in de Johanneskerk in Laren en recent de deelname  aan het ‘Kunst en Poëzie aan de Brink’ festival. Ook worden er thema exposities georganiseerd, zoals de voor september geplande tentoonstelling ‘Laren’ in het Brinkhuis. Ook is de SKIL altijd op zoek naar galeries of evenementen waar de vrienden als groep of individueel kunnen exposeren. Bijvoorbeeld bij Galerie Henk Gijselman in Laren worden 3 tot 4 keer paar jaar exposities georganiseerd voor SKIL-leden.

Wilt u vriend worden of meer informatie over de Stichting Kunst in Laren en de deelnemende kunstenaars dan kunt u kijken op www.kunstinlaren.nl.

 

De tentoonstelling wordt op donderdag 11 april om 17.00 uur feestelijk geopend door wethouder Karin van Hunnik en is aansluitend tot en met 21 mei te bezoeken tijdens kantooruren van het BEL Kantoor (gemeentehuis), Zuidersingel 5 in Eemnes.

Related posts