Zeskamp KPJ Eemnes

Noteer het alvast in je agenda, want 30 mei is het weer zo ver. Ook dit jaar organiseert KPJ Eemnes een zeskamp op Hemelvaartsdag.  Een dag gevuld met sportiviteit, fanatieke deelnemers en vooral gezelligheid. 22 teams gaan de strijd aan op het terrein van ijsclub ‘De Vaart’ in Eemnes. Tijdens 6 spellen moeten de teams hun fysieke kracht, kennis en doorzettingsvermogen tonen, want maar 1 team kan winnen! De organisatie is momenteel druk bezig met het treffen van de voorbereidingen om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken. Denk jij dat je kans kan maken op de winst of vind je het gewoon heel leuk om samen met vrienden, familie of collega’s mee te doen? Verzamel dan snel de juiste mensen om je heen, want binnenkort opent de inschrijving. Houd hiervoor de Rotonde en de Facebookpagina (https://www.facebook.com/zeskamp.kpjeemnes) in de gaten.

Related posts