De kerk, wat vind ik daar nou?

De RK kerkgemeenschap  aan de Wakkerendijk nodigt u uit. Kom eens bij ons kijken en  luisteren. Dan kan altijd al, maar op zondag 25 augustus bent u extra welkom.

Wij willen een open en gastvrije kerk zijn, een kerk waar iedereen gemakkelijk binnenloopt, een kerk die naar buiten gericht is. Wij willen ook een levende kerk zijn, een kerk die midden in het leven staat, een kerk die jong  en oud ontvangt, waar iedereen welkom is en waar je kunt zijn wie je bent.  Op 25 augustus willen we dit laten zien.

U hoeft geen overtuigd Christen te zijn, misschien gelooft u in een andere god, gelooft u nergens in of weet u  het niet zo goed. Hoe dan ook, u bent welkom. En wie weet vindt u er iets:  een vriendelijk woord van de mensen om u heen, een moment van bezinning, even rust,  inspiratie uit het gesproken woord  of misschien bent u gewoon nieuwsgierig.  Wellicht delen we meer met elkaar dan u denkt. De kerk is geen relikwie uit het verleden, de kerk kan verbinden, verrijken en verwarmen, iets waar we allemaal zo nu en dan behoefte aan hebben.

De viering, waarvoor we u bij deze hartelijk uitnodigen, vindt plaats op zondag 25 augustus van 10.00 tot 11.00 uur, in de RK Nicolaaskerk, Wakkerendijk 60 in Eemnes. Voor wie dat wil is er na afloop van de viering koffie/thee in de Schoter (naast de kerk).

Related posts