Hengelsportvereniging Flevo en de Voetbalvereniging Eemnes organiseren gezamenlijk op 6 juli 2019 een Jeugdviswedstrijd in de Vaart.

GESCHIEDENIS HENGELSPORTVERENIGING FLEVO TE EEMNES

Op 5 januari 1962 werd de Hengelsportvereniging Flevo opgericht. De vereniging organiseert 7 viswedstrijden per jaar in De Vaart in Eemnes, waarbij wordt gestreden om wisselbekers. Dit zijn een witvisbeker, een snoekbeker en een allround beker, zowel voor de jeugd als voor de senioren.

De Hengelsportvereniging Flevo is inmiddels uitgegroeid van circa 50 leden bij de oprichting tot 500 leden nu. Het is een gezelligheidsvereniging die gelegenheid geeft tot ontmoeting aan de waterkant en die wedstrijden organiseert. De prijsuitreiking van elke wedstrijd vindt plaats in ons stamcafé Staal onder het genot van een drankje en de bekende gehaktbal.

Dankzij alle enthousiaste leden en bestuursleden uit het verleden en heden en ondersteuning van onze sponsoren is de Hengelsportvereniging FLEVO geworden wat het nu is.

Op 6 juli wordt door beide verenigingen een Jeugdviswedstrijd aan de Vaart in Eemnes georganiseerd. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent, het is voor alle kinderen tot en met 14 jaar.

Jullie zijn welkom vanaf 8:30 uur en we vissen van 9:00 uur t/m 11:00 uur. Voor lokvoer en aas wordt gezorgd! Voor de kinderen zal er een versnapering en wat te drinken zijn en….. meedoen kost je helemaal niets!!

Na afloop is er om 11:30 uur de prijsuitreiking op het evenementen terrein aan de Vaart en bij slecht weer in de kantine van de Voetbalvereniging Eemnes aan de Noordersingel 6 in Eemnes.

Komen jullie ook?

Related posts