Moestuinen met een sociaal tintje op de Eemakker

Op de Volkstuindersvereniging de Eemakker zijn leuke, nieuwe moestuinprojecten gestart. Zo heeft de Zuidwend een schoolmoestuin waar schoolkinderen kunnen meehelpen in de moestuin. Verder is er een moestuin voor de voedselbank. Een mooi initiatief om goedkoop groenten aan te bieden uit eigen dorp. Via deze projecten kunnen kinderen en volwassenen leren moestuinen.  

De moestuin van de Zuidwend is dit jaar gestart door Miriam van der Griend. Kinderen van de Zuidwend tuinieren mee aan dit project. Er is hard gewerkt om de tuin op te zetten en het is een mooie tuin geworden. Ook de moestuin van de Voedselbank heeft Miriam nieuw leven ingeblazen. De tuinen zijn te zien op 21 A en B. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met kmarks@kpnmail.nl van het bestuur van de Volkstuindersvereniging de Eemakker.

Related posts