Even Voorstellen

Ik ben Jaap Hoorneman (1948) geboren in Amsterdam, van beroep edelsmid. Ik heb in dit geweldige ambacht dertig jaar les gegeven aan de Vakschool voor Edelsmeden. Sinds 1975 werk ik zelfstandig in mijn atelier. Mijn hobby’s zijn zeilen en het restaureren van oldtimers. Verder ben ik actief in

besturen van verschillende clubs en per 1 juli raadslid voor de PvdA in de mooie stad Eemnes.

Blij word ik van mijn werk en de natuur in en om Eemnes. Het zou geweldig zijn als iedereen blij wordt van haar of zijn leefomgeving, een passende woonruimte, je veilig voelen, leuk werk hebben, kortom je thuis voelen. Het werken aan dit gevoel voor alle inwoners van Eemnes, daar zet ik mij

voor in. Wat is er mooier dan blije gezichten in onze mooie stad? Om dit te bereiken zal ik vooral actief zijn op het veel omvattende gebied van het Sociaal Domein. Als sociaaldemocraat zijn voor mij de grondbeginselen van de PvdA, gelijke rechten en een fatsoenlijk bestaan voor iedereen, de drijfveer om mij bij deze partij aan te sluiten.

Als raadslid van de PvdA zal ik mij dan ook inzetten om deze grondbeginselen voor iedereen waar te maken.

Waarom in de politiek in Eemnes, zult u zich misschien afvragen. Men kan niet de hele wereld aan, onze mooie stad is groot genoeg. De mensen zijn begaan en geïnteresseerd, de politiek zet zich, over het algemeen, in om Eemnes mooi en gezond te houden.

Waarom de stad Eemnes? Wij hebben stadsrechten en ik vind het prachtig om te kunnen zeggen dat ons kleine plaatsje, ons dorp een stad is.

Related posts