Boekpresentatie POLDER VAN EEMNES

als de koe de wolk

wordt de wolk de koeienvacht

zwartbonte luchten

Marjan Leunissen

Boekpresentatie – Polder van Eemnes

Donderdag 7 november 2019, 19:30 – 20:30 uur

Jenaplanschool De Hobbitstee, Aartseveen 70, Eemnes

Burgemeester Roland van Benthem ontvangt het eerste exemplaar van het prachtige polderboek, samengesteld door fotograaf Nico Bierlaagh en dichter Gerard Beentjes.

Nico Bierlaagh maakte een schitterende serie foto’s van de polder van Eemnes. Gerard Beentjes selecteerde een groep van vijftien dichters uit de regio die gedichten zijn gaan schrijven bij de foto’s die in het boek staan.

Samen hebben Nico en Gerard dit voorjaar een workshop gegeven aan de groepen zeven en acht van De Hobbitstee. In het boek hebben zij tien gedichten van leerlingen van De Hobbitstee opgenomen. De school is heel trots, dat de leerlingen met zoveel enthousiasme aan de slag zijn gegaan en dat er zulke prachtige en creatieve gedichten zijn geschreven!

Tijdens de boekpresentatie dragen dichters voor uit het boek, waaronder de drie dorpsdichters van Eemnes: Leon Lutterman, Gerard Wortel en Gerard Beentjes.

Curs Zegers en Anne Roozeboom zorgen voor de muzikale omlijsting.

Het boek is deze avond voor twintig euro te koop en is exclusief verzendkosten te bestellen via info@deliterairewerkplaats.nl

Related posts