Cabaretvoorstelling “Dan feest je toch mee?” door Robbert Jan Proos

De spetterende avondvullende cabaretsolo van Robbert Jan Proos over zijn leven als man die geen ‘nee’ kan zeggen.

Als cabaretier ben je altijd overal ongelofelijk welkom omdat mensen denken: Dat wordt lachen! In zijn nieuwe avondvullende show “Dan Feest Je Toch Mee?” vertelt Robbert Jan op onnavolgbare wijze over pijnlijke bruiloften, vreemde verjaardagen en optredens voor bedrijven en jubilarissen die na afloop van zo’n klus steevast denken dat de artiest hun feestje ‘hartstikke gezellig’ vindt.

ROBBERT JAN PROOS is een veelzijdige artiest en theatermaker in hart en nieren. Hij speelt, regisseert, schrijft, presenteert en doceert al meer dan twintig jaar met veel enthousiasme.
Zijn stijl wordt gekenmerkt door doeltreffend positivisme en trefzeker optimisme. Ook lastige thema’s weet hij op een goede manier te benaderen. De onderwerpen die in zijn optredens naar voren komen zijn uit het leven gegrepen. Dit roept herkenning op. ROBBERT JAN weet altijd hilarische absurde visies op de werkelijkheid te schetsen.

Theater De Hasselbak, Hasselaarlaan 1D, 3755 AV Eemnes

Datum: 26 oktober 2019, aanvang: 20.15 uur
Entree: € 15,00

Kaarten zijn te bestellen via www.hasselbak.nl

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl

Volg Deo et Arti ook op Facebook; https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti

Related posts