Let’s go Caroling!

Dit jaar bestaat de Volkskerstzang Eemnes 40 jaar en dat willen we vieren met een bijzondere editie van dit feestelijke evenement op dinsdag 17 december in de RK Nicolaaskerk aan de Wakkerendijk in Eemnes. Dat is nog ver weg, maar de voorbereidingen zijn in volle gang…

Net als voorgaande jaren zal de samenzang worden begeleid door een koperensemble van het Leger des Heils en een organist. Er zijn diverse sprekers, waaronder onze burgermeester, en er is ook weer ruimte voor sfeervolle koorzang: En juist daarvoor kunnen we uw hulp gebruiken!

Speciaal voor deze editie organiseert Muziekcentrum Paul Snoek een groot Carolkoor, dat een aantal prachtige meerstemmige Christmas Carols zal uitvoeren, waaronder van John Rutter.

Wilt u tijdens deze speciale editie van de Eemnesser Volkskerstzang meezingen in dit koor?
Kijk dan op www.paulsnoek.nl voor informatie en aanmeldingsformulier. Van harte welkom!

Related posts