Lunchconcert in het Raadhuis Eemnes

donderdag 21 november 2019

Door Blaaskwintet Cinco Ventos

 

De naamCinco Ventoskomt uit het Portugees en betekent: vijf winden, want vijf blazers. Maar ook: muziek uit alle windstreken.

Zij bieden u een afwisselend programma met onder meer: Van Debussy uit zijn Suite no.2 een Sarabande en Menuet. Verder “Suite Belle Epoque in Sud America” van de Braziliaanse componist Medaglia, die niet voor niets in eigen land zeer populair is, hij combineert oude dansvormen en Zuid Amerikaanse traditie met een pakkende instrumentatie.Ook op de lessenaar: vier juweeltjes van dierenfabels met tekst, sprekend gecomponeerd en speels gesproken. Johannes Brahms en Carl Nielsen zorgen voor de klassieke toon in dit afwisselende lunchconcert. Laat u verrassen door de klankrijkdom van de blaasinstrumenten van Cinco Ventos!

 

Het concert begint om 12:30 en u kunt vanaf 12 uur terecht om een broodje en koffie te nuttigen, dit is inbegrepen bij de toegangsprijs van 10 euro. Reserveren is niet nodig,

maar kan op nr 035-5380827 of www.scarbomusica.nl

Related posts