OPEN DAG SCOUTING RABOES

Op zaterdag 12 oktober houdt Scouting Raboes van 13.30 tot 16.00 uur de jaarlijkse open dag. Het Raboes is een unieke, sociale en eigenzinnige vereniging, gelegen in een prachtig bos dichtbij de hei. Iedereen – van jong tot oud – kan op het Raboes deelnemen aan spannende, leuke, en ook uitdagende activiteiten. Op 12 oktober is de kans om eens een kijkje te komen nemen op het prachtige terrein en mee te doen aan die gave activiteiten.

Nu vraag je je vast af wat voor leuke activiteiten er dan te doen zijn op het Raboes. Er is een obstacle run parcours, slacklines, brood bakken boven houtvuur, schminken, een blind doolhof en een echte escape room! Kom langs en beleef ‘t Raboes!

Scouting Raboes is te vinden op Raboes 20 in Laren. Kijk voor meer informatie op www.scoutingraboes.nl

EINDE PERSBERICHT

Related posts