Rustgevende cursussen bij Volksuniversiteit Het Gooi

In de Hilt kunt u vanaf woensdag 6 november tijdens een korte cursus van 6 lessen kennismaken met yoga. Bij yoga richt je je weer even naar binnen in plaats van naar buiten en dat helpt je om rust in je hoofd en lichaam te krijgen en leniger te worden. Bijkomend voordeel is dat je hersenen de oefeningen onthouden en je uiteindelijk steeds fitter en soepeler wordt. Je hoeft dus absoluut niet lenig te zijn om aan de yogalessen te beginnen. Je hebt geen voorkennis of opleiding nodig.

Een andere rustgevende aanrader is de cursus Stilleven schilderen, die op dinsdag 29 oktober van start gaat. Het (leren) schilderen van een stilleven is heel toegankelijk. Het geeft alle ruimte om te kijken en te oefenen, want het vraagt niet om een exacte gelijkenis of verhoudingen. Deze cursus is voor iedereen die wil leren naar waarneming te schilderen, emoties op doek uit te drukken, en die zijn teken- en schildertechniek wil verfijnen. In zes weken werk je toe naar een resultaat waar je trots op kunt zijn onder leiding van kunstenares, docente Michèle Viool. Kijk voor uitgebreide informatie op de website www.volksuniversiteithetgooi.nl

Related posts