Stichting Vier het Leven

Afgelopen maandag heeft Jaap Bood, als de voorzitter van het bestuur van het Kringloopcentrum Eemnes/Huizen,  een waardecheque van € 800 overhandigd aan Juliëtte Lugt, coördinator van de regio BEL/Jhuizen bij de Stichting Vier het Leven.

Deze stichting heeft in onze regio zo’n 415 ouderen die gebruik maken van de mogelijkheid om naar een concert, musical, film en nog veel meer te gaan. Zij worden begeleid door vrijwilligers. Omdat de Stichting Vier het Leven veel kosten moet maken, u moet denken aan vervoer, zaalhuur, toegangskaarten enz. vertelde Juliëtte Lugt erg blij te zijn met de ze donatie.

Het Kringloopcentrum doneert jaarlijks aan goede doelen in de regio en in de 3e wereld. In 2019 was dit totaal € 15.000 en met deze donatie is voor dit jaar de pot leeg.

Het kringloopcentrum is er om goederen weer een nieuw (2e) leven te geven, om het milieu zo te ontzien en om mensen weer de gelegenheid te geven om werkervaring op te doen. De inkomsten gaan, na aftrek van alle kosten, naar goede doelen.

Related posts