‘’Voor Elck Wat Wils’’ – pianist Tjako van Schie geeft lunchpauzeconcert in Eemnes

Op donderdagmiddag 17 oktober om 12.30 uur zal pianist Tjako van Schie in het gemeentehuis van Eemnes een zeer fraai en afwisselend lunchconcertprogramma verzorgen, met muziek “Voor Elck wat Wils”. Hij zal de stukken die hij uitvoert tevens zelf mondeling toelichten. Het belooft een bijzonder optreden te worden, want Van Schie staat bekend om zijn eigenzinnige interpretaties, zijn warme toon en fraaie lyriek, en een gedegen vakmanschap. Van Schie is docent aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft tegenwoordig ook zijn eigen kunstencentrum “RondoM” in Wilhelminaoord, waar hij ook woont. Hij maakte reeds vele concertreizen, en trad regelmatig op voor radio en televisie. Van zijn hand verschenen ook diverse opmerkelijke cd’s met zeer uiteenlopende genres, van Bach’s Goldberg variaties tot filmmuziek.

Entree: € 10,- incl koffie en broodje, Aanvang: 12.30, Zaal open: 12.00  afloop: 13:15

 

Related posts