Ex-asielzoeker en geluksbrenger in de Evangelische Gemeente Eemnes

Op zondag 24 november spreekt Gor Khatchikyan  (1987) in de Evangelische Gemeente Eemnes.

Gor Khatchikyan (1987) werd geboren in Armenië en kwam als jonge tiener naar Nederland. Zijn schooltijd heeft hij op Texel doorgebracht. Toen hij aan zijn droomstudie geneeskunde begon in Amsterdam, was hij uitgeprocedeerd asielzoeker. Ondanks zijn situatie was hij als student bestuurlijk zeer actief. Hij was lid van een studie- en studentenvereniging en ook zat hij in het debatpanel van het VARA-programma Het Nieuwe Lagerhuis. Door het generaal pardon kreeg hij een verblijfsvergunning en kon hij zijn studie afmaken. Inmiddels heeft hij na zijn studie geneeskunde de vervolgopleiding Spoedeisende Geneeskunde afgerond en is hij SEH-arts KNMG.

Landelijke bekendheid verwierf hij door in 2012 het VPRO-programma ‘Premier Gezocht’ te winnen. Daarnaast was hij te zien in diverse televisieprogramma’s, waaronder Traumacentrum bij SBS6. Gor is een veelgevraagd spreker op conferenties; zijn speeches zijn voornamelijk motiverend en inspirerend van aard. Hij houdt van avontuur en rijdt graag op zijn racemotor. Gor is single en woont in Utrecht. Zijn doel is om niet in Nederland wat te halen, maar juist wat te brengen. Zijn geloof in God deelt hij daarom graag met anderen.

Zondag 24 november 2019 | 10.00 uur | De Hilt Hasselaarlaan 1c | www.egeemnes.nl

Related posts