Mooie Liedjes

Concert ‘Mooie Liedjes’ is een bijzondere voorstelling van de Armeens-Nederlandse componist-zanger-pianist Aristakes Jessayan.

Aristakes, die in de jaren 80 een paar TOP-40 hitjes heeft gehad, is al ruim 44jaar een veelgevraagde artiest bij allerlei evenementen, festiviteiten en party’s. Twee jaar geleden zette Aristakes zijn eerste stappen in de theaterwereld, met zijn concert ‘Romantic Ballads, unplugged’. Door het succes en de inspirerende reacties van het publiek, is Aristakes zo enthousiast geraakt door voorstellingen in theaters, dat hij daardoor nieuwe liedjes en ook gedichten heeft geschreven, die hij vertolkt in zijn nieuwe show ‘Mooie Liedjes’. Het zijn niet alleen mooie nummers uit het wereldrepertoire, maar ook prachtige eigen composities, veelal met een bijzonder verhaal.

De warme, gepassioneerde manier en de enorme bezieling, zoals Aristakes zijn publiek amuseert, met een lach en een traan, raken vele toeschouwers in het hart.Aristakes, een virtuoos pianist met een warme stem, die je raakt!


Theater De Hasselbak, Hasselaarlaan 1D, 3755 AV Eemnes

Datum: 8 december 2019, aanvang: 15.00 uur
Entree: € 15,00

Kaarten zijn te bestellen via www.hasselbak.nl

Related posts