Gezond bewegen in het nieuwe jaar bij Volksuniversiteit Het Gooi!

Heerlijk ontspannen bewegen bij de cursussen Yoga en Stoelyoga die begin januari weer van start gaan in het nieuwe Huis van Eemnes.  Ook een nieuwe reeks Tai Chi cursussen voor beginners en gevorderden staat weer op het programma. Deze cursussen zijn bij uitstek geschikt om rustig en soepel te bewegen.

U richt zich tijdens deze lessen naar binnen in plaats van naar buiten en dat bevordert een rustig gevoel in hoofd en lichaam.

Wilt u ook lekker bewegen in de buitenlucht en bewust genieten van de omgeving of aan uw conditie werken? Maak dan in het voorjaar gebruik van onze kennnismakings-clinics Mindful wandelen en Sportief wandelen in Eemnes. Kijk voor meer informatie over deze sportieve en gezonde activiteiten op onze website: www.volksuniversiteithetgooi.nl

Introductie Chinese taal en cultuur in nieuwe Huis van Eemnes

 De Chinese taal kun je niet los zien van de Chinese cultuur, vooral de karakters zijn erg interessant om te bekijken, te bespreken en te kalligraferen.

Vanaf vrijdag 24 januari kunt u tijdens deze populaire, korte introductiecursus van zeven lessen weer kennismaken met de Chinese taal, waarbij de rijke Chinese cultuur ook volop aan bod. Docente Monica Chen vertelt graag en enthousiast over de cultuur van China en laat u graag kennismaken met de basis deze interessante taal. Meer informatie: www. volksuniversiteithetgooi.nl

Related posts