Lunchpauzeconcert donderdag 19 december 2019, Raadzaal Eemnes

Rachmaninovs romantische juweeltjes uitgevoerd door pianiste Eleonora Semjonova

Rachmaninov! Die naam kent iedere muziekliefhebber. Rachmaninov staat bekend om zijn fascinerende pianomuziek, die de reputatie heeft technisch zeer moeilijk te zijn. Toch heeft componist en pianist Rachmaninov technische vaardigheden nooit op de voorgrond geplaatst. Hij interpreteerde romantiek als een uitingsvorm van lyrische gevoelens en stemmingen.

U kunt dit zelf ervaren als u op 19 december naar het concert komt in Raadzaal Eemnes van de Russisch-nederlandse pianiste Eleonora Semjonova. Zij studeerde in Wit-Rusland aan het conservatorium van Minsk en woont nu in Nederland. Het is haar passie om het Nederlandse publiek bekend te maken met de mooiste stukken van het romantisch Russische repertoire. Op 19 december speelt zij onder meer bewerkingen van vrij onbekende, prachtige romances van Rachmaninov.

Wilt u ook de onvergetelijke magische sfeer ervaren van de ultieme gevoelens en stemmingen in Rachmaninov’s pianomuziek? Kom dan op 19 december naar dit unieke concert in Raadzaal Eemnes.

Het gemeentehuis van Eemnes is gelegen op de Zuidersingel 1-5  Er is een bushalte voor de deur.  toegangsprijs 10 euro inclusief broodje en koffie. Het concert begint om 12:30u. zaal open om 12:00u

reserveren is niet nodig maar kan op 035-5380327 info: www.scarbomusica.nl

Related posts