Schrijf jij mee op de Dag van de mensenrechten?

Op dinsdagavond 10 december schrijven we in de Hobbitstee brieven en kaarten. We steunen zo jongeren die onterecht gevangen zitten over de hele wereld.

Deze Write for Rights Amnestyavond steunt vooral jongeren!
Dus neem je tiener mee en schrijf een kaartje.
Iedereen kan meedoen, er zijn voorbeeldkaarten en brieven.

 We zien je graag op de Hobbitstee vanaf 19.00 tot 22.00 uur.
Koffie en thee staat klaar!

Internationale dag van de Rechten van de Mens

Op 10 December komen wereldwijd mensen in actie en schrijven brieven om autoriteiten op te roepen jongeren te steunen en of vrij te laten. Dit jaar besteedt Amnesty International aandacht aan tien jongeren in problemen uit Canada, China, de Filippijnen, Nigeria, Zuid-Soedan, Mexico, Iran, Griekenland, Wit-Rusland en Egypte. Met een kaartje geven we ze het gevoel dat ze niet vergeten zijn. Veel mensen komen vrij uit de gevangenis na een actie van Amnesty. Ze voelen de steun en liefde en houden vol onder onmenselijke omstandigheden. Dus schrijf mee en maak het verschil.

 

Related posts