WALKING FOOTBALL BIJ SV EEMNES GROEIT

Na het succes van het Walking Football bij SV Laren, groeit langzamerhand ook het ledenaantal van de Walking Footballers bij SV Eemnes. In mei zijn de buurtsportcoaches begonnen met het opzetten van het Walking Football bij SV Eemnes.

Inmiddels is de groep uitgegroeid tot een team van tien Walking Footballers. Naast dat zij wekelijks op de donderdag trainen, doen zij hiernaast ook andere activiteiten met elkaar.

Wat is Walking Football?
Voetballen voor 55-plussers zowel voor mannen als vrouwen waarbij een aantal aanpassingen in de regels zijn doorgevoerd. Bij Walking Football wordt er niet gerend, is er geen lichamelijk contact en spelen we zes tegen zes op een klein veld zonder keeper.

Naast de reguliere trainingen wordt er met regelmaat deelgenomen aan toernooien/wedstrijden in de regio. Onlangs hebben ze meegedaan aan het OldStars Sport Festival en een uitje naar FC Utrecht met de spelersbus van FC Utrecht om daar tegen de OldStars te spelen.

Meedoen?
De trainingen duren ongeveer 60 minuten en vinden wekelijks plaats op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. Bij binnenkomst en na de training staat er voor u een kopje koffie klaar!
Kom dan gerust een keertje langs om te kijken. Voor meer informatie over ons aanbod: www.sveemnes.nl / info@sveemnes.nl

Related posts