Yoga-de-nieuwe-mens

In het nieuwe Huis van Eemnes belooft Yoga je geluk te vergroten.

De weg naar geluk en harmonie betekent dat vele snaren gerekt worden en dat vele overtuigingen gaan omvallen. Dit geld voor zo wel je lichaam als voor je geest. Velen gingen u voor, want yoga is een levenslange ontdekkings reis. U leermeesteres Wivica Greve von Weissenberg beschouwd haar hele leven als een reeks van avontuurlijke studie en ontwikkeling.

Yoga stuurde haar in alle richtingen, en beloonde

Haar met veel licht. Licht is snel, en letterlijk alles verhelderend.

De schatkist loopt over en de juwelen mogen uitgedeeld worden.

Je bent er zelf bij, en geeft je over aan de goede kansen.

Elke 2e zaterdag in de maand 13 – 18 uur gaan wij in groepen van elke leeftijd de schat van kennis proeven. Dit is een persoonlijke ontmoeting met je eigen schat, het hart-gevoel. Kort gesprekje? 0643618428

Related posts