“De Goede Dood”

In “De Goede Dood” kijken we naar binnen in de woonkamer van de doodzieke Bernhard Keller, waar zijn familie en zijn arts, tevens huisvriendin, bij elkaar gekomen zijn op de avond voor zijn dood. Om negen uur de volgende ochtend zal hij gaan sterven. Ieder heeft zijn twijfel en probeert er op zijn eigen manier mee om te gaan. Er wordt gelachen, gedronken, gezongen maar er wordt ook geworsteld en gehuild, gescholden en geschreeuwd, die laatste avond van Bernhards leven.

“De Goede Dood” is een tragikomedie over euthanasie, die de vraag stelt of een goede dood wel mogelijk is; zijn wij in staat om vrede te hebben met zo’n beslissing? Bernhard is vastbesloten maar hoe zit dat voor zijn naasten?

Hoe leef je in de wetenschap dat een dierbare er de volgende dag niet meer is?

Spel: Wendel Metz, Iris van der Linden, Ingrid Wennink, Michel Stoeltie, Mark van den Reek en Karel van Buuren.

Theater De Hasselbak, Hasselaarlaan 1D, 3755 AV Eemnes

Voorstellingen: 11, 17 en 18 januari 2020  aanvang: 20.15 uur

12 en 19 januari                  aanvang: 14.30 uur

Entree: € 12,50

Reserveren via www.toneelgroeptraject.nl of via 06-51387861

Related posts