TANGO ALIADO en ERNEST BEUVING in Het Oude Raadhuis tijdens de winteroptredens op 26 januari

Het totaalprogramma van de winteroptredens 2020 beloofd voor de zeventiende keer weer een uitgebalanceerd cultuurgebeuren te worden
Op 26 januari bijten cabaretier ERNEST BEUVING en TANGO ALIADO te spits af..

TANGO ALIADO is een uniek Amsterdams kwartet dat bestaat uit Francoise van Varsseveld (viool), Mariken Zandvliet (piano), Lucas Stam (cello) en Gert Wantenaar (bandoneon). Allen professionele musici met een passie voor Argentijnse tangomuziek.
Tango Aliado betovert het publiek met hun virtuoze en ritmische muziek.
Het kwartet toont een prachtige reis langs de verschillende facetten van de tango.
De kwartetleden zijn bondgenoten op een ontdekkingsreis naar het werk van de beroemde Astor Piazzola en andere grootmeesters uit het verleden.
Onlangs heeft Tango Aliado de cd El Compas uitgebracht.
ERNEST BEUVING is de bekendste onbekende cabaretier van Nederland.
De tukker schakelt moeiteloos over van schaterlachende grappen en liedjes naar allerlei typetjes. Ernest put vooral uit de psychiatrische kliniek, waar hij begeleider was.
Sta je bij Ernest Beuving bij de voordeur, wil je aanbellen, slingert hij – net voordat je op het knopje drukt – zijn achterdeur open, aan de zijkant van zijn woning. “Sorry, alleen voor Jehova’s doe ik de voordeur open en dat ben je niet, tóch?”.
De Stentor over Beuving: ‘Een multitalent met een ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en hij improviseert ongelooflijk soepel”
De Telegraaf: ‘Niemand is bestand tegen hem, een mond als een mitrailleur en altijd een voltreffer op het juiste moment. Zijn rake imitaties vallen in de smaak evenals zijn melancholische liedjes”.
De aanvang van de optredens vindt steeds plaats om 14.00 uur (i.p.v. 13.00 uur)
Locatie: Het Oude Raadhuis, Wakkerendijk 30.
Reserveringen: gerardwortel@ziggo.nl
Voor meer informatie: www.gerardwortel@ziggo.nl

Related posts