Uitnodiging reünie oud-medewerkers Philips Hilversum

Op 5 maart 2020 om 19.30 organiseren wij in het nieuwe Huis van Eemnes een reünie voor oud medewerkers van Philips Hilversum die in Eemnes wonen.

Er wonen in Eemnes op dit moment naar schatting zo’n 100 oud Philips medewerkers van Philips/PTI en alle daaruit voorkomende bedrijven zoals  APT, AT&T, Lucent, Alcatel/Lucent, Nokia, PTDSN, BCS, PBC NEC, HSA, Thales, Peek Traffic, Philips School, Philips Secretaresse  opleiding etc. Bij deze zijn zij allemaal uitgenodigd voor de reünie.

Tijdens een gezellig samenzijn zal Peter Calis (oud directeur Philips) iets vertellen over het in de jaren 80 zo succesvolle communicatie project in Saudi Arabië. Ook zal hierover een korte film vertoond worden. Aansluitend zullen we een pub quiz houden n.a.v. een tijdelijke tentoonstelling van PTI producten zoals de Beeldtelefoon, PRX -A, Transmissie en HSA producten.

Natuurlijk is er ook tijd om leuke verhalen, anekdotes en herinneringen met elkaar te delen. Wij hopen dan ook dat u er net zoveel zin in heeft als wij.

Aan deelname aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Omdat wij willen weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen, vragen wij of u zich wilt opgeven door een mail te sturen naar PhilipsReunieEemnes@gmail.com onder vermelding van uw naam, datum in en einde dienstverband en de afdelingen waarvoor u gewerkt heeft.

Wij zien u graag in grote getale tegemoet in het nieuwe Huis van Eemnes !

Namens het organisatie team:

Ruud Klaui, Herman Goossens, Jos Teisman

PhilipsReunieEemnes@gmail.com

Patrijzenhof 74, 3755ET Eemnes

 

Related posts