“Alice D”.

Toneelvereniging Deo et Arti speelt het familiestuk “Alice D. Het sprookje “Alice in Wonderland” wordt op geheel eigen wijze ten tonele gebracht als een doldwaze en grappige familievoorstelling voor jong en oud en wordt geregisseerd door Sjef Smet en Ruud Fecken.

Alice D woont samen met haar moeder Doris en is een dromerig meisje. Zo erg zelfs dat Doris zich zorgen maakt over de geestelijke gezondheid van haar dochter. Alice fantaseert er op los. Wat als speelkaarten zouden kunnen praten? Wat leuk als je een haastig konijn of slome rups zou kunnen verstaan. Maar is het eigenlijk nog wel leuk als je in dit fantasierijke wereldje gevangen zit en niet meer terug kunt naar je moeder…..

De voorstellingen zijn op: 28, 29 februari, 1, 6 en 7 maart

in theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes

Aanvangstijden:      28 febr., 6 en 7 maart:        19.30 uur

29 febr., 1 en 7 maart:        14.00 uur

Spel: Anne Heiwegen, Ghislaine Zegers Veeckens, Ingrid van Proosdij, Linda Halsema-de Boer, Maaike Heiwegen, Mischa Zegers Veeckens, Maxime Stoop en Sanne Vijzelaar.

Kaarten reserveren via www.hasselbak.nl of telefonisch 06-43866771.

Entree: € 7,50

Foto: Linde Beemsterboer

Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl

Volg Deo et Arti ook op Facebook; https://www.facebook.com/ToneelverenigingDeoEtArti

Related posts