Benefietconcert voor KWF

Op zondag 8 maart is er in de Vituskerk in Blaricum om 15 uur een Benefietconcert waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF: de entree bedraagt 15,00 per persoon (inclusief hapje en drankje na afloop) en de totale opbrengst van de kaartverkoop zal worden gedoneerd aan vader  Michiel en zoon Wouter (8 jaar) van Eijkelenburg uit Eemnes, die in juni op de fiets de Alpe d’Huzes zullen gaan bedwingen. Dit doen ze om aandacht en geld te vragen voor het onderzoek naar nieuwe wegen om kanker te genezen. In december kan de kerstbomenactie bij Makker u niet ontgaan zijn, ook voor dit diezelfde doel georganiseerd. U kunt met uw bezoek aan dit concert hun tocht wederom steunen en tegelijkertijd genieten van een uur vol mooie koormuziek met na afloop een heerlijk lokaal hapje en drankje. Dankzij diverse vormen van lokale sponsoring en subsidie is het mogelijk om de totale opbrengst te doneren!

Het concert staat in het teken van Passie, met diverse koorwerken uit de Passieperiode waaronder Koralen uit de Mattheuspassion van Bach en hoogtepunten uit de Musical Jesus Christ Superstar, uitgevoerd door twee grote Projectkoren. Daarnaast zal Vocaal Ensemble Puur een intiem optreden verzorgen met diverse uitvoeringen van het Ave Verum en het Pie Jesu.
Een zeer gevarieerd programma dus, met medewerking van organist Wybe Kooijmans op orgel en Paul Snoek als baritonsolist en pianist. Ook zal er aan het einde een ludiek verrassingsoptreden plaats vinden. De algehele leiding van dit concert is in handen van dirigent Paul Snoek.

Het concert is een Passieconcert vanwege de tijd van het jaar met alle muzikale rijkdom van dien, maar zeker ook om de passie te onderstrepen die uitgaat van de jaarlijkse actie op Alpe d’Huzes, waarmee aandacht voor behandeling en genezing van kanker wordt gevraagd door zelf een flinke lichamelijke inspanning te leveren. Kanker is een lot dat helaas velen treft, we hebben er bijna allemaal wel direct of zijdelings mee te maken. Daarom vragen we u deze twee regiogenoten van harte te ondersteunen in hun weg naar de Alpe d’Huzes, door massaal het concert te bezoeken!Want opgeven is geen optie!

Kaarten kunnen worden gereserveerd, met mogelijkheid voor extra donaties voor dit doel,
via koorleden van de betrokken koren en via de website van Muziekcentrum Paul Snoek: www.paulsnoek.nl    Van harte welkom!

Related posts