Film avond in Huis van Eemnes (7 maart 2020): Once upon a time in Hollywood.

De eerste film avond in het Huis van Eemnes is nog maar net geweest en nu staat de tweede alweer op het programma!
Dit keer geen zwijmelfilm, maar een heuse Quentin Tarantino.
Niemand minder dan Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino & vele anderen schitteren op het witte doek.

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Jij komt toch ook kijken? Kaartjes zijn te koop via onze website. Inclusief pauze drankje!

Related posts