Keuzes tijdens jeugd kunnen verdere leven fors beïnvloeden

LAREN-EEMNES – maart 2020. Je kiest voor een studie op een moment dat je nog niet mag stemmen of alcohol mag drinken. Jaren later ben je op een pad beland waarvan je denkt: is dit het wel? Of je loopt van de ene op de andere dag vast. Het overkwam Judith Noordzij en daarover komt zij op dinsdag 3 maart ons een spiegel voorhouden.

Ze was 27, advocaat aan de Zuidas en leek alles te hebben wat haar hart begeerde. Maar na een topstudie (rechten in Groningen), een topstage en een topbaan stortte ze in; een burn-out op 27-jarige leeftijd!

In haar boek: Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf vertelt ze hoe het zover kon komen en hoe ze hierna de toga aan de wilgen hing en koos voor wat ze echt wilde doen; individuele coaching, inspirerende lezingen geven en het land afreizen met Fire to Inspire-events. Ze leert mensen ontdekken waar ze gelukkig van worden en hoe ze lef kunnen kweken om dat na te jagen. Judith deelt in haar boek niet alleen haar verhaal maar geeft je ook stof tot nadenken over je eigen leven. Waar word jij gelukkig van? Ongeacht je studie, je omgeving, je eigen angsten en twijfels?

Datum, tijd en plaats: dinsdag 3 maart 2020 van 19.30 tot 21.30 uur in de Johanneskerk aan de Naarderstraat 5, in het centrum van Laren.

Bij binnenkomst koffie of thee en bij de afsluiting een glas wijn. De toegang is gratis maar een bijdrage wordt zeer op prijs gesteld!  

Deze avond is in het kader van het thema ‘Influencers’  georganiseerd door de Protes-tantse Gemeente Laren Eemnes (PGLE). Wat beïnvloedt jouw leven?

Related posts